18 Mayıs 2021 Salı

MECMUALARIMIZIN RAMAZAN VE BAYRAM ORTAK / ÖZEL SAYISI

 


Aslan Fanzin, Dünya Fanzin ve Sayfasayfa Sosyal Medya Dergisi isimli mecmualarımız bu sefer bir araya gelerek Ramazan ve bayram için özel bir ortak sayıyla okuyucu ile buluştu. Dünya Fanzin'in meşhur manifestosu ile gün yüzüne çıkan bu özel çalışmamızın editörden kısmında şu satırlar yer aldı;

"Merhaba kıymetli gönül dostları. Çok şükür bir Ramazan daha geldi de geçiyor bile. Umarım teravih namazlarının, şenliklerin, dini sohbetlerin salgın sebebiyle yapılamadığı bu buruk "Ramazan" yine de herkes için güzel geçmiştir. Biliyorsunuz MBA Yayın çatısı altında Dünya Fanzin, Aslan Fanzin ve Sayfasayfa Sosyal Medya Dergisi isimli üç mecmuamız imkan oldukça mevsimlik olarak yayınlanmakta. Ama bu sefer Ramazan, Kadir Gecesi ve bayram için özel ve ortak bir sayı çıkaralım diye düşündük. İyi mi ettik bilmiyoruz ama bu kadar işin gücün arasında bu sayıya hazırlanmak biraz zor oldu. Yine de sonuç bizi oldukça bahtiyar etti.. Umarız siz de kıraat ettikçe bahtiyar olursunuz.

Bu sayımızda Fazile Aşar AYDINALP (Eski Ramazanlar - Deneme), Aysun SERTDEMİR ( İçimdeki Ramazan Duası Şiir ), Enes GÜRBÜZ ( Pandemide Ramazan Coşkusu - Fıkra / Deneme ), Muhammed Miraç AKKOYUN ( Ramazan Şiir), Ali Eren DOLU ( Mahyalarda Ramazan - Deneme ) Birsen EKER (Ben Çocukken Anı/Deneme) , Mikail Çiftçi ( Karikatür) ve bendeniz ( Ayasofya'da Ramazan Fıkra/Deneme, Şehinşah - Şiir - Şehri- Ramazan - Şiir) naçizane mısralarımızla/satırlarımızla siz kıymetli okuyuculara gönül kapılarımızı araladık. 

Emeği geçen herkese teşekkür ediyor tüm Alem- İslam'ın Ramazan Ayını, Kadir Gecesini ve bayramını tebrik ediyorum... "

Hazırlayan: Muhammet Baran ASLAN


Dergiyi okumak için:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder